Microgaming-pelit

Microgaming on NetEntin ohella yksi suurimmista ja suosituimmista pelikehittäjistä. Microgamingin pelejä löytyy lähestulkoon kaikilta nettimarkkinoilla toimivilta kasinoilta. Microgaming, kuten Net Entertainmentkin, julkaisee pelejä nopealla aikataululla. Uusia pelejä tulee lähes kerran kuukaudessa, ja jo nyt Microgamingillä on jo yli 600 pelin tarjonta. Microgaming on erikoistunut aikaisemmin varsinkin pöytäpeleihin, kuten rulettiin, blackjackiin, ja baccaratiin, mutta julkaisee nykyisin enemmän hedelmäpelejä.

Yksi tunnetuimmista peleistä on varmasti Mega Moolah, joka on niin sanottu progressiivinen jättipottipeli. Tämä tarkoittaa sitä, että päävoiton määrä kasvaa kunnes joku onnekas pelaaja voittaa pääpotin. Parhaimmillaan voitot nousevat useisiin miljooniin euroihin, joten ei ihme, että Mega Moolah on suosittu peli.

Microgaming esittelee uutuuspelinsä Youtube-kanavallaan. Alla esittelyvideot muutamasta kuluneen vuoden uutuudesta, joista varsinkin kesäkuussa julkaistu Bridesmaids on noussut suureen suosioon. Toisella videolla näkyvä Ariana on myöskin tämän vuoden tulokkaita.